perjantai 6. joulukuuta 2013

Olle viettää itsenäisyyspäivää!

Ajattelin näin itsenäisyyspäivän kunniaksi laitella uutta tarinaa ja tietenkin teemapäivää sivuten. :)
Tällä kertaa Olle ei esiinny kuvissa yksin vaan mukaan on päässyt vaari ja pikkuveli.


Ensimmäisessä kuvassa haluan esitellä Ollen vaarin Julius Nils Fredrik Nilssonin eli Jullen ja pikkuveljen Puten. Sohvan yläpuolella on Hangon vaakuna, sillä onhan Julle Hangosta kotoisin. 


Nallet päättävät pelata suosikkipeliään Kimbleä, jonka parissa aika kuluukin mukavasti. He pelaavat kaksi kertaa. Putte voittaa ensimmäisellä kerralla ja Julle toisella. Ollea hieman harmittaa, koska hän ei voittanut ollenkaan.


Pelailun jälkeen Olle ja Putte haluavat piirtää, joten he ottavat paperit ja värikynät esille. Julle tyytyy katsomaan poikia vierestä ja ihailemaan heidän piirrustuksiaan.


Tänään tänne Paraisille saapui jonkinlainen ensilumi ja Olle haluaa tietenkin ulos, vaikkei tällä lumimäärällä vielä kauheasti lumileikkejä leikittäkään. Nalle tykkää hurjasti lumesta ja toivoo, että sitä sataisi pian lisää. 


Iltapäivällä Olle saa maistaa glögi-juustokakkua, joka on tosi hyvää nallen mielestä. Hän haluaisi lisää, mutta ei saa, ettei maha tule kipeäksi.


Iltaa kohden Olle haluaa rauhoittua itsenäisyyspäivän kunniaksi. 


Ja sitten tietenkin katsotaan itsenäisyyspäivän juhlia. Ollesta on kovin tylsää, että miehillä on aina melkein samanlaiset puvut. 

Olle kiittää!

P.S. Saa laittaa tarina ehdotuksia, joita voisin yrittää Ollen kanssa toteuttaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti