sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Olle viettää juhannusta!


Olle lähtee viettämään juhannusta rannalle. Ollelle on ostettu aivan ihana Barbapapa-kumivene, johon nalle ihastuu. Veneessä on kiva istuskella ja antaa veneen kellua omaan tahtiin. Ollella on myös Barbapapa kellukkeet.





Olle on myös saanut Barbapapa-rantapallon, jonka kanssa nalle leikkii. Olle tykkää kovasti veneen, kellukkeiden ja pallon kuvituksesta. Ovathan Barbapapa-kirjat hänen lempikirjojaan. 



Tietenkin kesäisestä säästä pitää nauttia, kun aurinkokin paistaa lämpöisesti. Olle asettuukin makaamaan veneeseen ja ottaa aurinkoa.



Kun vedessä on oltu tarpeeksi, Olle siirtyy rannalle hiekkaleikkejä leikkimään. Olle aikoo rakentaa hienon hiekkalinnan, jossa on neljä tornia. Olle rakentaa tornit ämpärin avulla ja tuo sitten seiniin hiekkaa kuorma-autolla. Kun linna on valmis, Olle on kovin tyytyväinen siihen. 




Hieman illemmalla onkin sitten grillauksen vuoro. Olle grillaa perinteiseen tapaan makkaraa ja ihana makkaran tuoksu saa veden herahtamaan kielelle. Grillattu makkara maistuukin ketsupin kanssa oikein hyvältä.



Grillaamisen jälkeen Olle haluaa tehdä juhannustaikoja ja kerääkin seitsemän erilaista kukkaa, jotka hän sitten pistää tyynyn alle. Ollea askarruttaa toimiiko taika ja näkeekö unta tyttönallesta. 



"Kauniita unia ja oman kullan kuvia."

Olle kiittää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti